Algemene voorwaarden


                               
Bestellen: 
U kunt uw bestelling direct via onze site plaatsen, wij nemen geen telefonische bestellingen aan. Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Na uw bestelling krijgt u automatisch een bevestiging per e-mail met de benodigde betalingsgegevens. Mocht u om de een of andere reden uw bestelling willen annuleren of wijzigen dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk zodat wij de artikelen terug kunnen plaatsen op de site. 
Vooruitbetaling: 
Na uw bestelling krijgt u een e-mail met alle benodigde betalingsgegevens. U dient zelf de overboeking te verrichten. Indien alle artikelen op voorraad zijn wordt uw bestelling na ontvangst van uw betaling binnen 5 werkdagen verzonden. Wij streven er naar om elk pakket direct na ontvangst van betaling te versturen. Graag bij de overboeking vermelding van uw bestelnummer, voor een snellere verwerking van uw betaling. 
Betaling bij afhaling: 
Het is ook mogelijk om de artikelen bij ons af te komen halen. U betaald dan contant bij afhaling. Afhaling kan alleen na het maken van een afspraak, wij hebben geen vaste openingstijden. 
Verzenden: 
Alle pakketten worden verzonden met PostNL. Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten (tenzij anders vermeld). Mochten deze kosten om welke reden dan ook afwijken van de werkelijke verzendkosten dan wordt u hierover geïnformeerd. Heeft u teveel aan verzendkosten betaald dan krijgt u het te veel betaalde bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening. Als u te weinig heeft betaald nemen wij contact met u op en heeft u het recht uw bestelling te wijzigen of te annuleren. 
Prijs-pakker.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan of vermissing van een verzending. 
Retouren: 
Mocht uw bestelling u om wat voor reden dan ook niet bevallen, dan heeft u het recht om deze retour te sturen. Mocht u iets willen retourneren, dan moet u binnen 3 werkdagen na ontvangst hier contact met ons over opnemen. Als wij de artikelen in originele staat terug hebben ontvangen, storten wij de aankoopsom terug op uw rekening. Alle verzendkosten zijn altijd voor de koper, tenzij er sprake is van beschadigde artikelen. Bij vragen hierover kunt u ons altijd mailen, wij proberen dan een oplossing te zoeken. 
Bestelling weigeren:
Prijs-pakker.nl heeft het recht om bestellingen te weigeren. Hierover hoeven wij geen correspondentie te verlenen. Indien Prijs-pakker.nl een bestelling weigert delen wij dit aan u mee.
Team Prijs-pakker.nl